s pejskem na louce
Potřebné ingredience
světlý korpus podle Galli, čoko-nugetový krém a tvarohovosmetanový proložený jahodami, mléčný marcipán podle Zdenky
Postup přípravy
menší dortík pro známou k narozeninám, má výmarského ohaře, tak jsem se pokusila je vymodelovat, moje první figurka, když nepočítám Pata Mata. Pusa moc červená, oči trochu rozmazané, v pase moc široká, ale jinak se dortík líbil
hmotnost 1,6kg
hmotnost 1,6kg
jiný pohled
letecky, detail figurek raději nedávám :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Gabžule
(upraveno)
28. 7. 2010, 11:46
nahlásit
fikuska
(upraveno)
20. 7. 2010, 20:56
nahlásit
jajka5
(upraveno)
19. 7. 2010, 12:57
nahlásit
cherba
(upraveno)
19. 7. 2010, 12:46
nahlásit
Beruška46
(upraveno)
19. 7. 2010, 12:35
nahlásit